Two Oceans Marathon 2020, ben jij er ook bij?

Een reis naar de Two Oceans Marathon in Kaapstad, georganiseerd voor en door hardlopers. Een onvergetelijke ervaring gegarandeerd.

Startnummergarantie
Startnummers voor Two Oceans Marathon zijn ieder jaar sneller uitverkocht. Een hele toer om er op tijd bij te zijn. Wij beschikken over een set aan startnummers voor zowel de ultra als de halve marathon, maar ook voor de trailruns. Als je met ons meegaat ben je dus verzekerd van een startnummer!

Niet alleen garantie op een startnummer voor de Two Oceans Marathon maar onze reis is ook inclusief een gegarandeerd startnummer voor de Two Rivers Marathon, dé Nederlandse qualifier voor Two Oceans!

Reisprogramma Two Oceans 2020
Je kunt kiezen voor de ultramarathon over 56 kilometer of voor de 21 kilometer die op Paaszaterdag worden gelopen. Ook is het mogelijk te kiezen voor één van de spectaculaire trailruns over 12 of 24 kilometer op Goede vrijdag. Alle onderdelen kennen hetzelfde start- en finishgebied. De reis is echter niet alleen interessant voor hardlopers maar kent ook een uitgebalanceerd programma voor meereizende supporters.

We maken het je deze week zo comfortabel mogelijk. De focus ligt op Paaszaterdag – de dag van de Two Oceans Marathon – en laten je er zo prettig mogelijk naartoe leven. In het basisprogramma verblijf je van woensdag 8 april tot en met zondag 12 april 2020 in Kaapstad. Dit biedt je de tijd om te acclimatiseren, de omgeving te verkennen en rustig aan naar de grote race toe te werken. Ook kun je kiezen voor een uitgebreider programma waarbij je al eerder in Kaapstad arriveert of nog langer blijft na de race!

De Zuid-Afrikaanse loopbeleving staat centraal! Er zijn parcoursverkenningen opgenomen zodat je van start tot finish weet wat je kunt verwachten. Onder begeleiding kun je ook korte delen – de meest spectaculaire – hardlopend verkennen. Een hoogtepunt is de vroege verkenning van Chapman’s Peak met een ontbijt waarbij het uitzicht prikkelt in je ogen, zo mooi!

Daarnaast maak je kennis met Zuid-Afrikaanse hardlopers die de Two Oceans Marathon al eerder hebben gelopen en het leuk vinden hun ervaringen met je te delen. We bezoeken een hardloopvereniging in Kaapstad die een rustige trainingsloop combineren met een gezellige bijeenkomst na de training. We steken na de training zelfs de Braai aan. We verklappen nu al dat je dan gerust wordt gesteld: die 56 is te doen! Onze Zuid-Afrikaanse loopvrienden zullen tips met je delen om zo goed mogelijk voorbereid aan de start te staan.

Lees meer over deze onvergetelijke reis! En wie weet sta jij in 2020 ook met zo’n ongelooflijke mooie glimlach in het finishgebied.

Rugbyfields University of Cape Town, finishgebied van Two Oceans Marathon. Team Hardlopen in Zuid-Afrika 2019.