22 april 2016

Cape Town Marathon, 23 september 2018

Erg gaaf, we gaan ook in het Zuid-Afrikaanse voorjaar een marathon lopen in Kaapstad! De Cape Town Marathon, 23 september 2018, voert je dwars door Kaapstad. Na de start bij het voetbalstadium bij de oceaan in Green Point, voert het parcours door downtown Kaapstad en kronkelt dan aan de voet van de Tafelberg langs de hoogtepunten van de stad. Een prachtig parcours en veel enthousiasme langs de weg. Als beginnende marathonloper kan je hier goed uit de voeten.   Maar ook een snel parcours, geschikt voor een goede tijd.

Een mooie manier om hardloop-gek Zuid Afrika te leren kennen! We bieden je een programma van 9 dagen (7 overnachtingen).

 

 

Programma
Het programma is inclusief inschrijving voor de Cape Town Marathon  en verblijf in een sfeervol 4-sterren hotel inclusief ontbijt. Ook transfers van en naar luchthaven, Expo (afhalen startnummer) en start/finishgebied (wedstrijddag met begeleiding) zijn inbegrepen.

In het programma combineren we het kennismaken met Kaapstad en omgeving met de beleving van hardlopen. Dé manier om Zuid Afrika te ontdekken.

In de aanloop naar de wedstrijd verken je Kaapstad en omgeving. In  Kaapstad staan onder andere excursies naar Kaap de Goede Hoop  en de pinguïns van Boulders Beach op het programma. We bezoeken een wijngaard bij Constantia. We bezoeken Hermanus, 2 uur rijden vanaf Kaapstad, waarschijnlijk de beste plek op aarde om vanaf de kust walvissen te zien. September is walvismaand dus goede kansen om deze te spotten! Hermanus is bovendien een prachtige plek, uitstekend geschikt voor een mooie run langs de kust. stellenbosch

Daarnaast gaan we ook een dag op pad naar Paarl, Franschhoek en Stellenbosch.  Ook nu nemen we de hardloopschoenen mee.

Alle tours worden begeleid door een locale tourgids. Tijdens de tours verzorgen we lichte snacks en soft drinks.

De dag voor de race bezoek je de marathonexpo in Kaapstad waar je je racenummer ophaalt. ‘s avonds organiseren we een info sessie waar we je de laatste update geven over de race van morgen.

23 september, de dag van de marathon start vroeg, de race begint om 7:00u.   Lopers krijgen een tijdige transfer naar de start. Voor de supporters is vervoer aanwezig naar het ‘aanmoedigingspunt’ onderweg en vervolgens naar de finish.

We sluiten de wedstrijddag af met een gezamenlijk diner. Perfecte gelegenheid om je avonturen te delen en na te genieten.

premier cape town manorWe verblijven in een comfortabele en sfeervolle accommodatie, Premier Hotel Cape Manor. Dit hotel ligt in Sea Point op loopafstand van V&A Waterfront en de Tafelberg. De verzorging is inclusief ontbijt.

De reis wordt ter plekke door ons begeleid, ondersteund door Julia van Beyond the Finish. Julia woont in Kaapstad, is hardloper, kent de omgeving als haar broekzak en is een kei in de organisatie van hardloopreizen.

Deze reis valt onder de verantwoordelijkheid van Beyond the Finish. Wil je boeken of meer informatie? Neem contact met ons op!