Two Oceans 2023, ga je mee?

Wij hebben er weer zin in! Het programma staat. De inschrijving voor de race opent op dinsdag 1 november.

Ga jij ook mee?

Zoals onze trouwe gasten gewend zijn wordt je volledig ontzorgt. We laten je de highlights in en rond Kaapstad zien, je maakt kennis met lokale hardloopclubs, je krijgt een voorproefje van delen van het Two Oceans parcours en hebt sowieso al een hoop voorpret! Alles in aanloop naar de grote race op zaterdag 15 april, de onweerstaanbare Two Oceans Marathon.

Parcoursverkenning van Team Hardlopen in Zuid-Afrika tijdens één van de vorige reizen. Van Chapmans Peak naar Hout Bay. Eén van de absolute hoogtepunten van Two Oceans Marathon.

De reis is boekbaar. Vanaf nu!

Julia heeft haar best weer gedaan. Rod – onze vaste gids – is weer vastgelegd. Het hotel is gereserveerd en het programma staat. Zie de Two Oceans reis 2023 voor meer details. Stuur ons een berichtje en je ontvangt snel een persoonlijke aanbieding!

Twee oceanen

De Two Oceans Marathon is uniek. Geen enkele (Ultra) Marathon kan het navertellen. Niet alleen de twee oceanen ‘an sich’ maar ook de waanzinnige uitzichten maken de race uniek. De sfeer in Zuid-Afrikaanse Marathons is sowieso bijzonder. Het publiek is uitgelaten en schreeuwt je over de moeilijke momenten heen. Al bij de start – in de vroege ochtend – staat het rijendik. Richting de finish lijkt het wel een volksfeest, iedereen wil een glimp meepikken. Als loper ben je bevoorrecht, jij maakt het allemaal vanuit het beste perspectief mee!

Twee oceanen, de Indische en – hierboven – de Atlantische. Uniek om dat in één race mee te mogen maken.

Heb je interesse of verdere vragen?

Laat het ons gerust even weten. We helpen je met alle plezier. We organiseren de reis sinds 2016. We hebben zelf talloze Two Oceans kilometers in de benen en zijn absolute fan. Pas wel op! Ons enthousiasme werkt aanstekelijk 😉

Laat wat weten. En wie weet deel jij in 2023 zelf ‘high fives’ uit!

‘High fives’ uitdelen met het enthousiaste publiek.