11 juni 2015

Hardloopreis 2016

Van 19 tot en met 28 maart 2016 kan ook jij deze adembenemende ervaring opdoen! Een reis naar de Two Oceans Marathon in Kaapstad, georganiseerd voor en door hardlopers. Een onvergetelijke ervaring gegarandeerd!

2oceans_chapmanspeakWe bieden een reis waarin de Afrikaanse loopbeleving centraal staat. In het programma is een parcoursverkenning opgenomen zodat je van start tot finish weet wat je kunt verwachten. Onder begeleiding kun je ook korte delen – de meest spectaculaire – hardlopend verkennen. Daarnaast maak je kennis met Zuid-Afrikaanse hardlopers die de Two Oceans Marathon al eerder hebben gelopen en het leuk vinden hun ervaringen met je te delen. We bezoeken twee hardloopverenigingen in Kaapstad die een rustige trainingsloop combineren met een gezellige bijeenkomst na de training.

Je kunt kiezen voor de ultramarathon over 56 kilometer of voor de 21 kilometer die op dezelfde dag wordt gelopen. Beide kennen hetzelfde start en finishgebied. De reis is echter niet alleen interessant voor hardlopers maar kent ook een uitgebalanceerd programma voor meereizende supporters.

We maken het je deze week zo comfortabel mogelijk. De reis is inclusief vlucht, vervoer van en naar hotel en transfers gedurende de gehele week. Excursies naar Kaap de Goede Hoop en de Tafelberg ontbreken natuurlijk niet. Ook staat onder andere een korte City Tour onder leiding van een lokale gids, een bezoek aan Chapman’s Peak en de pinguïns van Boulders Beach op het programma.

Daarnaast bezoeken we de Two Oceans Expo (afhalen startnummers) en nemen we op Goede Vrijdag deel aan de International Friendship Run aan de Waterfront, met een explosie van enthousiasme met tientallen aanwezige nationaliteiten. Voor de meereizende supporters bieden we op vrijdag een optionele wijntour naar Constantia. Ook kan dan op eigen gelegenheid bijvoorbeeld Robbeneiland worden bezocht.

Paaszaterdag 26 maart is ‘race day’! De halve marathon start om 6:00u , de ultramarathon om 6:30u. Lopers krijgen een tijdige transfer naar de start. Voor de supporters is vervoer aanwezig naar het ‘aanmoedigingspunt’ onderweg en vervolgens naar het finishgebied bij de Universiteit van Kaapstad. Na de finish worden we ontvangen in de ‘International Hospitality Tent’ waar een hapje en drankje klaarstaan. Deze tent staat direct aan de finish waardoor we de andere lopers kunnen zien finishen!

winchester_mansionsWe zijn er trots op dat we kamers hebben kunnen reserveren in het uiterst sfeervolle Winchester Mansions hotel. Dit hotel ligt in Sea Point met vrij uitzicht over de Atlantische Oceaan richting Robbeneiland. Met V&A Waterfront op loopafstand! De verzorging is inclusief ontbijt.

De reis wordt ter plekke door ons begeleid, ondersteund door Julia van Beyond the Finish. Julia woont in Kaapstad, is hardloper, kent de omgeving als haar broekzak en is een kei in de organisatie van hardloopreizen.
Deze reis valt onder de verantwoordelijkheid van Buitengewoon Reizen en kan rechtstreeks bij hen worden geboekt. Wil je boeken of meer informatie? Neem contact met ons op!

buitengewoonreizen_logo