16 april 2019

Soweto Marathon, 3 november 2019

Ga met ons mee en beleef de Soweto Marathon op 3 november 2019, De People’s Race. Puur! Maak van binnenuit kennis met de bewoners van de bekendste Township van Zuid-Afrika.

Soweto
Soweto is de iconische plaats van de strijd tegen de Apartheid. Met bijna 4 miljoen mensen een gemeenschap met een bijzondere historie, arm maar trots. Alle elf de Zuid-Afrikaanse talen worden er gesproken. Straatarme immigranten uit Zimbabwe maar ook de stad met twee Nobelprijswinnaars: Nelson Mandela en Desmond Tutu. Soweto is niet voor niets The People’s Marathon. Een groot deel van de dertigduizend deelnemers is afkomstig uit Soweto en samen viert men de vrijheid van het nieuwe Zuid- Afrika.

Highlights
De route voert langs de culturele en historische hoogtepunten van de Township; Kliptown, Walter Sizulu Square, Vilakazi Street, Morris Isaacson School en natuurlijk de bont beschilderde koeltorens van het oude Orlando Power Station. Op 1700 meter hoogte en met 550 hoogtemeters maakt de race bovendien een extra fysieke uitdaging.

Maar eigenlijk is dat bijzaak. Deelname aan de race geeft je de unieke gelegenheid om Zuid-Afrika op zijn aller-echtst en meest hartelijk mee te maken. Hardlopen opent alle deuren en hier, in Soweto heeft dat een heel bijzondere betekenis. Je overnacht vier nachten in het hart van de Township en maakt het leven in de Township van nabij mee.

Startnummergarantie
Startnummers voor Soweto Marathon zijn binnen enkele dagen uitverkocht. Een hele toer om er op tijd bij te zijn. De organisatie heeft startbewijzen voor ons gereserveerd. Als je met ons meegaat ben je verzekerd van een startnummer!

Boeken
De vijfdaagse reis kun je boeken vanaf EUR 1,654,- per persoon op basis van twee personen. Inclusief inschrijving, verblijf, inschrijving en een onvergetelijke en pure ervaring. Bekijk onze Soweto brochure voor alle details. Boeken kan bij Mondi Reizen via 040-2982266 of info@mondireizen.nl.

Verlenging?
En na deze vier dagen? Soweto en Johannesburg zijn centraal gelegen. Krugerpark, Drakensbergen, St. Lucia, Zululand, vele prachtige verlengingen zijn mogelijk.

Meer info
Neem gerust contact met ons op! Stuur een bericht naar info@hardlopeninzuidafrika.nl.