28 september: voorlichtingsavond Two Oceans Marathon 2017

funrunBenieuwd naar de Two Oceans Marathon? Kom op 28 september naar Zaltbommel. Vanaf 19:30u vertellen we je alles over de Two Oceans Marathon en de reis die we in 2017 organiseren!

Dit is de laatste Two Oceans info-avond van dit jaar. Grijp deze kans dus als je meer wilt weten over hardlopen in Zuid-Afrika, met Kaapstad in het bijzonder!

In maart waren we bij de fantastische editie 2016. Dit was het eerste jaar dat we de reis organiseerden en wat was het gááf. Alle lopers van team Hardlopen in Zuid-Afrika hebben in goede conditie de finish gehaald en zijn een waanzinnige ervaring rijker!

20160322_145021We hebben in Kaapstad tweemaal meegetraind met een Zuid-Afrikaanse hardloopclub, veel locale lopers ontmoet en waardevolle tips over deze grote race gekregen. Ook hebben we de route én de omgeving uitgebreid verkend. Iedereen verscheen optimaal voorbereid aan de start.

Voor een eerste indruk van onze ervaringen in de Two Oceans Marathon check de video ‘Wat ‘n pragtige prestasie‘. Wil je meer zien bekijk dan ook onze Facebook-pagina. Onze 2017 reis is inmiddels volop in voorbereiding en ook jij kunt dus deze waanzinnige ervaring opdoen!

groep_hotelBekijk onze 2017 reis. Wil je meer weten? We delen op 28 september graag de foto’s en verhalen die we eerder hebben beleefd en vertellen álles over de reis van volgend jaar!

Ben je bij de voorlichtingsavond? Leuk! Laat ons dan even weten dat je komt!