Two Oceans Marathon 2016, ‘Pragtige prestasie!’

team_hardlopeninzuidafrika

 

‘Wat ‘n pragtige prestasie!’. Team Hardlopen in Zuid-Afrika heeft het ‘m geflikt! Allemaal de finish behaald, de felbegeerde medaille ‘in the pocket’. Maar met name allemaal een spectaculaire ervaring rijker.
‘Wat een gaaf parcours en wat een sportbeleving hier in Zuid-Afrika!’.

In aanloop naar paaszaterdag – de dag van de Two Oceans Marathon – hebben we kennis gemaakt én hardgelopen met diverse Zuid-Afrikaanse clubs en hardlopers. Gezellig een biertje gedronken, ervaringen gedeeld, verhalen over de wedstrijd gehoord en waardevolle tips gekregen. Daarnaast is het parcours verkend zodat de lopers zo goed mogelijk voorbereid aan de start verschenen.

Niet alleen hardgelopen trouwens, ook hebben we een aantal mooie highlights op het Kaaps schiereiland bezocht! De hardloopreis is ter plekke perfect begeleid door Julia van Beyond the Finish.

Voor een eerste indruk van onze ervaringen in de Two Oceans Marathon check de video ‘Wat ‘n pragtige prestasie‘, wil je meer zien bekijk dan ook onze Facebook-pagina waar we afgelopen week een aantal belevenissen hebben gepost!

Enthousiast? Volgend jaar gaan we weer!