Did it! Two Oceans ’18 in the pocket

‘Wat een ongelooflijke gave week, met de Two Oceans Marathon op zaterdag als spetterend hoogtepunt. Dit ga ik nóóit meer vergeten!’.

De ongelooflijk mooie uitzichten zijn bijna niet voor te stellen. Bekijk onderstaande video om er een klein beetje gevoel bij te krijgen. Van start tot finish, 56 kilometer over een spectaculair parcours met een stelletje uitgelaten Hollanders aan het einde. Daar doen we het voor!

We zijn dus weer thuis. Maar kijken inderdaad terug op een ongelooflijk mooie week. Iedereen uit onze groep is gefinisht. Iedereen liep de hele week in opperbeste stemming rond.

We hebben het parcours uitgebreid verkend. Bijvoorbeeld de passage over Chapman’s Peak. Een verkenning in de vroege ochtend, gevolgd door een ontbijtje ‘met het mooiste uitzicht ter wereld’.

Daarnaast hebben we hardgelopen in Seapoint met uitzicht over de Atlantische Oceaan inclusief twee rondzwemmende walvissen. We hebben Zuid-Afrikaanse Two Oceans-veteranen ontmoet, wijn geproefd, de pinquins op Boulders Beach bezocht, bovenop de Tafelberg gestaan, Kaap de Goede Hoop bezocht, de International Friendshiprun gelopen en nog veel, véél meer. Onvergetelijk!

Op onze Facebook– en Instagram-tijdlijn vind je nog veel meer beeld en videomateriaal, check maar eens.

Meer over weten?
Bezoek vrijblijvend één van onze informatie-avonden. Dat kan op 9 mei of 18 juni. Je bent van harte welkom!