Voorboeking Soweto Marathon 2019

Soweto is de iconische plaats van de strijd tegen de Apartheid. Met bijna 4 miljoen mensen is het een gemeenschap met een bijzondere historie, arm maar trots. Soweto Marathon heet niet voor niets The People’s Marathon. Een groot deel van de dertigduizend deelnemers is afkomstig uit Soweto en samen viert men de vrijheid van het nieuwe Zuid-Afrika.

________
Update 16 april. Vanaf vandaag is de brochure beschikbaar, je kunt direct een definitieve boeking doen. Net zo fijn! Kan de voorpret direct beginnen!

Soweto Marathon reis, 31 oktober – 4 november 2019
Gedurende vier dagen verblijf je in Soweto, en op de laatste dag loop je de race. De route voert langs de culturele en historische hoogtepunten van de Township; Kliptown, Walter Sizulu Square, Vilakazi Street, Morris Isaacson School en natuurlijk de bont beschilderde koeltorens van het oude Orlando Power Station. Op 1700 meter hoogte en met 550 hoogtemeters geeft dat de race bovendien een extra fysieke uitdaging.

Maar eigenlijk is dat bijzaak. Deelname aan de race geeft je de unieke gelegenheid om Zuid-Afrika op zijn aller-echtst en meest hartelijk mee te maken. Hardlopen opent alle deuren en hier, in Soweto heeft dat een heel bijzondere betekenis. Je overnacht vier nachten in het hart van de Township en maakt het leven in de Township van nabij mee. Je bent in goede handen!

Voorboeking Soweto Marathon 2020
Wil je zeker zijn van een plaats dan kun je nu al een voorboeking doen! Het programma voor de reis vind je hier. Stuur een mail naar info@hardlopeninzuidafrika.nl en geef je naam, adres en telefoonnummer door. Vervolgens vragen we je EUR 200,- over te maken. Na ontvangst van dit bedrag is je voorboeking definitief én ben je er zeker van dat jij volgend jaar met ons meegaat!

Zodra het programma definitief is maken we je boeking rond. Het bedrag van de voorboeking verrekenen we met het totaalbedrag. Dit geldt als je de voorboeking definitief maakt vóór 30 april 2019, daarna vervalt je reservering (het voorboekingsbedrag wordt niet terugbetaald).