Two Oceans reis vol…

Two Oceans Marathon blijft razend populair, en wij snappen het! Afgelopen week stond de telefoon roodgloeiend, de allerlaatste beschikbare plaatsen in onze reis zijn inmiddels verkocht. Sorry, we hebben helaas géén plekken meer beschikbaar.

Het goede nieuws
Ook in 2020 gaan we weer. Verzekert je van een jaar extra voorpret! Maar we bieden ook andere reizen aan. De volgende, Comrades Marathon, is van hetzelfde laken een pak. Ook vol. Maar we zijn bezig met de voorbereidingen voor een reis naar Soweto Marathon, in november 2019.

We komen er net van terug en zitten er nog vol van. Wat een gave ervaring wast dat! Rennen door de townships van Soweto, net ten zuidwesten van Johannesburg. Een plek vol met warme glimlachen. Hard, de mensen zijn er arm. Maar het staat ook bol van historie, denk bijvoorbeeld aan Mandela, de Apartheid, de opstand van de scholieren en nog veel meer. Lijkt je dit wat, hou onze site en social kanalen in de gaten, we houden je op de hoogte!

Ja, en die Two Oceans. Zesenvijftig kilometer hardlopen over een intrigerend parcours. Onze reis bereid je optimaal voor op deze race. We doen parcoursverkenningen, trainen met Two Oceans veteranen, bekijken de omgeving en we hebben bijvoorbeeld een run-and-breakfast op Chapmans Peak – just for fun! Zie de foto hieronder, heb je ooit een mooier uitzicht gehad bij het ontbijt?

We zien je in 2020!