Aftellen naar Comrades 2022

Volgende week zondag zijn we nu onderweg. Comrades Marathon 2022. Team Hardlopen in Zuid-Afrika maakt zich klaar. Sommigen zijn al in Zuid-Afrika, sommigen pakken binnen nu en een aantal dagen het vliegtuig. Nog zeven dagen tot de start. 28 Augustus om 5:30 in Pietermaritzburg. Bijna 90 kilometer tot de finish. Het is nu echt aftellen.

Nog zeven dagen

Wie had dat in 2019 gedacht. Drie jaar wachten tot de volgende Comrades Marathon. Het is bijna zover. We gaan het feloranje ‘Hardlopen in Zuid-Afrika shirt’ weer op het Comrades parcours zien!

Het feloranje ‘Hardlopen in Zuid-Afrika’ shirt op de Comrades route in één van voorgaande edities. Hou ze in de gaten!

Uitgelaten publiek

Wat Comrades mede zo bijzonder maakt is het uitgelaten publiek. Van begin tot eind wordt volop aangemoedigd. Voor veel Zuid-Afrikanen betekent Comrades een dagje uit. Vaak met Braai en een biertje. Altijd met een enthousiaste lach!

Is je energie op? Zij zorgen dat je doorgaat!

Voorbereidingen zo goed als afgerond

Het is een mega-operatie. Achter de schermen maanden van intensieve voorbereiding. Op dit moment zit de voorbereiding er zo goed als op. Zowel voor organisatie als lopers. Aftellen naar 28 augustus. Met rond het parcours op veel plaatsen de gele aankondigingen dat er iets staat te gebeuren…

De gele stille getuigen. Er staat iets te gebeuren.

Nieuwsgierig?

Ben je nieuwsgierig hoe het team Hardlopen in Zuid-Afrika vergaat komende week? Volg ons! Via Insta, Facebook of via hardlopeninzuidafrika.nl. Loop je ook mee of ga je ter plekke of via één van de online kanalen supporteren? Heb een mooie dag!

Op naar het startvak!

Het startvak. Op 28 augustus om 5:30 worden we ‘weggeschoten’.