Two Oceans Marathon reis 2018, nog enkele plaatsen

Staat de Two Oceans Marathon ook op jouw bucketlist? Dit is je kans! Vink ‘m af en pak een ongelooflijke ervaring in de Two Oceans Marathon 2018. We reizen in maart 2018 met een ongelooflijk leuke groep af naar Kaapstad en hebben nog enkele plaatsen beschikbaar!

Op 1 november start de officiele inschrijving van de Two Oceans Marathon 2018. Je kunt je nu al van een startbewijs verzekeren door via ons te boeken. Wacht niet te lang want het gaat hard!

Hardloopreis Two Oceans Marathon

Je kunt kiezen uit twee type reizen, het Full Experience programma of het Focus programma. In het Focus programma staat het lopen van de Two Oceans Marathon centraal, dit aangevuld met de Frienship Run en bezoek aan de Expo.
Het Full Experience programma combineert de elementen uit het Focus programma met bezoek aan de belangrijkste en meest gave highlights van het Kaaps schiereiland. Daarnaast verkennen we uitgebreid de belangrijkste delen van het parcours en stellen we je voor aan Zuid-Afrikaanse hardlopers van met ons bevriende hardloopclubs. Veel van deze localehardlopers zijn Two Oceans veteranen en kunnen je uitgebreide tips geven over de race van Paaszaterdag. En zijn bovendien geboren vertellers! Lees meer over de hardloopreizen.