Hulp bij je Two Oceans- of Comrades-training?

‘Gaaf, zo’n ultra in Zuid-Afrika! Maar hoe pak ik de trainingen aan?’.

Je hebt al meerdere keren een marathon gelopen. Inmiddels weet je hoe je dat moet aanpakken. Maar trainen voor een afstand van 56 of 90 kilometer (Two Oceans Marathon respectievelijk Comrades Marathon), dat is andere koek! Niet alleen de afstand, ook het hoogteverschil en het andere klimaat zijn factoren die van belang zijn.

Coach André
André Boel heeft meerdere keren Two Oceans (Ultra én Trail) en Comrades Marathon gelopen. Hij is ook mede-begeleider op onze reizen en hardlooptrainer in Den Bosch. Hij kan je helpen! André weet hoe je een trainingsschema in elkaar zet. Hij doet dat op persoonlijke basis dus hij neemt niet alleen de race als uitgangspunt maar met name ook ‘jij als hardloper’. Naast een trainingsschema is er ook gedurende het voorbereidingstraject coaching van zijn zijde.

Wat we zelf heel verfrissend vinden is dat André specifieke elementen uit het trailrunning onderdeel van de voorbereiding op de Ultra’s heeft gemaakt. Elementen die je veel sterker naar de start brengen!

Coach André in actie op de Two Oceans Trail in 2019 (op de vrijdag vóór Two Oceans Marathon)

Coachingstraject Two Oceans Marathon
Een persoonlijk schema vanaf december 2019 tot aan Two Oceans (11 april 2020), whatsapp begeleiding, tips and tricks (wat wel en wat niet te doen tijdens de trainingsperiode en Two Oceans Marathon zelf), voeding en materiaal.
De kosten hiervoor bedragen EUR 56,-. Daarnaast krijg je korting op 1-op-1 trainingen mocht je die aan het programma willen toevoegen.

Coachingstraject Comrades Marathon
Een persoonlijk schema vanaf december tot aan Two Oceans (14 juni 2020), whatsapp begeleiding, tips and tricks (wat wel en wat niet te doen tijdens de trainingsperiode en Comrades Marathon zelf), voeding en materiaal.
De kosten hiervoor bedragen EUR 90,-. Daarnaast krijg je korting op 1-op-1 trainingen mocht je die aan het programma willen toevoegen.

Met coach André aan de slag?
Stuur een mail naar info@hardlopeninzuidafrika.nl en vermeld of je interesse hebt in het Two Oceans of Comrades-traject. André komt er dan snel bij je op je terug.