Comrades 2020 vanaf nu boekbaar!

Hallo Bucketlist! Wat dacht je van The Ultimate Human Race? Niet alleen de 90 kilometer lange race is een avontuur. De weg ernaartoe is zeker zo fascinerend!

De reis is vanaf vandaag te boeken, bekijk onze reis en vraag de brochure met alle details aan via info@hardlopeninzuidafrika.nl. Je kunt hem al boeken vanaf EUR 1225,-. Wacht niet te lang, de reis is al jaren razendpopulair en snel vol!

Once in a lifetime
Guillaume de Jonge liep hem in 2019: ‘A Once In A Lifetime Experience! Dat dacht ik toen ik mezelf had ingeschreven. Maar ik raakte besmet met het ‘Comrades Virus’. In 2020 ga ik terug voor mijn Back to Back! Een reis én race die je de rest van je leven bij blijft!’.

It’s a Down-Run
Comrades zit barstensvol mooie elementen. Eén van de mooie tradities is dat hij het ene jaar van Durban naar Pietermaritzburg wordt gelopen – de Up-Run – en het andere jaar andersom. In 2020 staat de Down-Run op het programma. We starten in alle vroegte voor de City Hall in Pietermaritzburg, op zo’n 700 meter boven zeeniveau. Ongeveer 90 kilometer verder, in Durban, ligt de finish vlakbij de Indische Oceaan in het Moses Mabhida stadion. Eén van de stadions in Zuid-Afrika waar het Nederlands elftal dat succesvolle WK in 2010 speelde.

Onze reis
De vijfdaagse reis die Hardlopen in Zuid-Afrika aanbiedt heeft zich de afgelopen jaren bewezen! Verblijf in een prettig Guesthouse vlakbij de kust. Parcoursverkenningen, Nederlandse begeleiders die Comrades al diverse malen hebben gelopen, ontmoetingen met Zuid-Afrikaanse hardlopers, bezoek aan de Expo en nog veel meer.

De reis is ook perfect te verlengen. Dus mocht je meer van Zuid-Afrika willen zien, dat kan! We helpen je daar graag bij. Lees er meer over, vraag de brochure aan en boek! Dan kan de voorpret morgen al beginnen.

Stel je voor wat een prachtig avontuur je voor de boeg hebt!

Henri Bolk en Marco van Leeuwen ongeveer halverwege Comrades Marathon 2019, nog maar zo’n 44 kilometer te gaan…