Voorbereiding 2020: schrijf je in voor de Two Rivers Marathon

Nu het Zuid-Aftikaanse hardloop-voorjaar (bij hun najaar) erop zit, en iedereen rustig aan het herstellen is, beginnen we natuurlijk alweer naar de voorbereiding voor 2020 te kijken. En die begint met de voorbereiding op Two Rivers Marathon.

De meeste gestelde vraag van de afgelopen tijd……. Wanneer kunnen we inschrijven voor Two Rivers Marathon?

Nou, dit kan vanaf 2 Oktober. Zet je deze datum alvast in je agenda? Want deze lustrum editie wil je natuurlijk niet missen. We gaan er weer een geweldig mooi event van maken samen met alle vrijwilligers en uiteraard alle loopfreaks van Nederland en ver daarbuiten. Two Rivers Marathon is een officiële kwalificatie race voor deelnemers aan Two Oceans Marathon en Comrades Marathon Dus loop jij één van deze ultra’s mee?  Dan is Two Rivers het moment om je te kwalificeren.

Na de positieve reacties op de voorbereidingslopen richting Two Rivers hebben we besloten om deze lopen ook weer op de kalender te zetten. Voor de exacte data: hou de social media in de gaten en uiteraard onze nieuwsbrieven.

Coach André

Dit jaar is het team uitgebreid met Running coach André. Naast zijn jarenlange ervaring als looptrainer heeft hij ook ruime ervaring opgedaan in het lopen van zowel Two Oceans Marathon als Comrades Marathon. Ook volgend jaar is hij weer van de partij en zal samen met Marco de Comrades reis in goede banen leiden.

Niet alleen is André er tijdens de reis zelf bij maar ook kan hij je persoonlijk gaan begeleiden met een persoonlijk trainingsschema en een stuk algemene voorbereiding naar Two Rivers Marathon, Two Oceans Marathon en Comrades Marathon. Wil je meer weten over deze begeleiding?  Stuur een mail naar info@hardlopeninzuidafrika.nl en we nemen direct contact met je op om het hele traject te bepreken.