Info-avond Two Oceans en Comrades Marathon

Ja natuurlijk! De Two Oceans MarathonComrades Marathon en de Soweto Marathon spreken tot je verbeelding. En natuurlijk zijn dit ook ‘hot prospects’ voor je bucketlist. Maar eigenlijk heb je nog tientallen vragen.

Informatieavond woensdag 11 september

Op woensdagavond 11 september zitten we klaar om al je vragen te beantwoorden. Tussen 19:30 en 22:30 uur kun je ons alles vragen. Hoe ingewikkeld is het om door te stomen van een marathon naar een Ultra? Hoe zit het met de hoogtemeters? En de warmte? Is Zuid-Afrika eigenlijk wel veilig om te lopen? Is het verstandig om een Camelbak mee te nemen? Zien we ook iets van de omgeving? We kunnen zelf nog wel 100 vragen verzinnen. En het mooiste: op heel veel vragen hebben we een antwoord!

We hebben zelf beide races al vaak gelopen, ieder jaar komen we een aantal keer in Zuid-Afrika. Benut deze Informatieavond, stel je vragen én laat je enthousiasmeren. Want het is echt een onvergetelijke ervaring om Two Oceans, Comrades of Soweto Marathon te lopen!

Waar en hoe?

We zijn deze avond bereikbaar via telefoon, chat/whatsapp, Facetime en/of Skype. Wat jij het prettigst vindt! Je kunt gewoon contact met ons zoeken. Als je het fijn vindt om vantevoren alvast een afspraak te maken, dat kan! In dat geval nemen wij contact met je op. Ergens tussen 19:30 en 22:30, op een moment dat jou het beste schikt.

Wie?

Ed, Marco en André zijn de begeleiders op onze Zuid-Afrika hardloopreizen, zij weten er het meeste vanaf, ze zitten ook alledrie voor je klaar. De gehele avond!

Ed, Marco en André op Chapmans Peak in de vroege woensdagochtend voor Two Oceans Marathon 2019 toen ze met de groep één van de parcoursverkenningen deden

André Boel is niet alleen begeleider op de reizen maar begeleid als ‘Coach André‘ ook Two Oceans en Comradeslopers met hun trainingen richting deze evenementen. Hij is al jarenlang hardlooptrainer en heeft specifiek voor de Ultralopers een persoonlijk programma uitgewerkt dat hij combineert met zijn ervaringen uit Two Oceans (Ultra én trail) en Comrades.

Marco van Leeuwen en Ed Kooijman, je kunt ze gerust ‘dé Zuid-Afrika experts noemen’ als het aankomt op hardlopen in Zuid-Afrika. Ze hebben gezamenlijk al zo’n 20 Zuid-Afrikaanse (ultra-)marathons op hun palmares staan. En het worden er elk jaar meer! De Two Oceans Marathon (Ultra én trails), Comrades Marathon en Soweto Marathon hebben weinig geheimen meer voor ze. En ze delen hun kennis graag!

Je kunt André, Marco en Ed op woensdag 11 september bereiken via:

Hardlopen in Zuid-Afrika
info@hardlopeninzuidafrika.nl

Ed: tel/whatsapp/facetime +31-6-24755549, skype edkooijman
Marco: tel/whatsapp/facetime +31-6-23489295, skype marco_vanleeuwen
André: tel/whatsapp/facetime +31-6-48922228, skype boel30