Voorboeking Comrades Marathon 2020

Je kunt het je misschien nauwelijks voorstellen, 90km hardlopen. Maar ook jij kunt deze ongekende ervaring opdoen! Comrades Marathon, the Ultimate Human Race. Op 14 juni 2020 wordt de volgende ‘down-run’ gelopen en Hardlopen in Zuid-Afrika is er weer bij!

Comrades is hét hardloopevenement van het jaar in Zuid-Afrika, een waar volksfeest. Rond de 18.000 deelnemers, honderduizenden mensen langs het parcours en de gehele 12 uur van het evenement wordt rechtstreeks op de nationale TV uitgezonden.

___________
Update 12 augustus 2019. Vanaf heden kun je direct een definitieve boeking doen! Net zo fijn. Maar wacht niet te lang 😉

Comrades reis
Onze reizen zijn veelzijdig en kennen een persoonlijke benadering. Ter plekke worden we begeleid door Jan-Stephan, hij is al jarenlang onze gids. Ook zijn er Nederlandstalige begeleiders aanwezig die de Comrades Marathon al diverse keren hebben gelopen en je alle ins en outs kunnen vertellen. Niet alleen ter plekke maar ook al in de aanloop in Nederland. Onder andere is deelname aan de Two Rivers Marathon – als qualifier voor de Two Oceans – inbegrepen bij de reissom. We zorgen dat je goed voorbereid naar de start toeleeft.

Verder. Locaal vervoer (óók voor supporters tijdens de race met aanmoedigingspunten), supermooie parcoursverkenningen, meet and greet met een locale runningclub, een indruk van deze prachtige regio, een prettig én veilig verblijf vlak aan de kust, een gezamenlijke maaltijd, moeten we doorgaan?

Onze 2020-reis zal er qua contouren vergelijkbaar uitzien met de reis van dit jaar. Bekijk onze 2019-reis en laat je inspireren!

Voorboeking Comrades Marathon 2020
De reis zit ieder jaar sneller volgeboekt. Wil je zeker zijn van een plaats dan kun je nu al een voorboeking doen! Het programma voor komend jaar wordt uiterlijk eind juli definitief maar zal zoals gezegd qua contouren gelijk zijn aan dat van dit jaar. Stuur een mail naar info@hardlopeninzuidafrika.nl en geef je naam, adres en telefoonnummer door. Vervolgens vragen we je EUR 250,- over te maken. Na ontvangst van dit bedrag is je voorboeking definitief én ben je er zeker van dat jij volgend jaar met ons meegaat!

Zodra het programma definitief is maken we je boeking rond. Het bedrag van de voorboeking verrekenen we met het totaalbedrag. Dit geldt als je de voorboeking definitief maakt vóór 31 augustus 2019, daarna vervalt je reservering (het voorboekingsbedrag wordt niet terugbetaald).