Definitief geen Two Oceans 2021

Vandaag heeft de organisatie van Two Oceans Marathon in een persbericht verklaard dat Two Oceans 2021 definitief van de kalender gaat. Voor weinigen een verassing natuurlijk.

Géén Two Oceans 2021

Dat er geen evenement zou worden georganiseerd zoals we gewend zijn kondigden we al aan in ons vorige nieuwsbericht. Het blijkt nu dat de race ook niet wordt verschoven naar het najaar van 2021. Of er een virtuele race komt? Daar wordt nog niet over gerept. We sluiten het niet uit. Zowel Comrades als Cape Town Marathon hebben afgelopen jaar een succesvolle virtuele – Corona-proof – editie opgezet.

Onze pijlen op 2022

Er zit niets anders op. We richten onze pijlen definitief op 2022. Hopen dat we dan weer ‘gewoon’ naar Zuid-Afrika kunnen reizen. En weer ‘gewoon’ aan hardloopevenementen kunnen meedoen.

Zodat we op paaszaterdag 2022 weer ‘gewoon’ in alle vroegte met kippenvel Shosholoza staan mee te zingen in het startvak van Two Oceans Marathon. Gelukkig hebben we onze herinneringen en de beelden nog. Klik hieronder op de play-button en geniet een paar seconden mee!

Spelbreker Covid

Covid blijkt een spelbreker van jewelste. De tweede Two Oceans op rij die moet worden gecancelled. Actuele situatie? Zowel in Zuid-Afrika als Nederland dreigt er een derde golf aan te komen.

Blijf fit en gezond! En geniet van de kleine mooie dingen die nog wel kunnen.
Loop Two Rivers Marathon bijvoorbeeld een keer. ‘Gewoon’ in Nederland. Februari is ‘Two Rivers maand’. Het parcours is gemarkeerd en kan individueel worden gelopen. Ook in de rest van het jaar!