Reis naar Comrades Marathon 2018 ‘fully booked’

Het virus heeft ons al een aantal jaar te pakken. Maar de belangstelling voor de harloopreizen naar Zuid-Afrika voor 2018 verrast ons toch.

Comrades Marathon vol

De reis naar de Comrades Marathon 2018 is inmiddels volgeboekt! Deze race blijkt een magische aantrekkingskracht te hebben. Ook op Nederlanders. Gaaf. Ook goed om er tijdig bij te zijn overigens, het is een race die een gedegen voorbereiding vereist. Niet alleen bijna 90 kilometer lang maar ook een flink aantal hoogtemeters én een temperatuur die gedurende de race zomaar de 30 graden aan kan tikken. Een prachtig maar stevig avontuur, met een berg aan trainingskilometers!

Mooi om te vermelden dat we relatief veel lopers in onze groep hebben die de afgelopen jaren eerder met ons mee zijn gegaan naar de Two Oceans Marathon.

Mocht je de Comrades Marathon nu toch op je wensenlijst hebben staan voor 2018, neem gerust contact met ons op. We adviseren je graag bij het regelen van je reis.

Two Oceans Marathon

Voor de Two Oceans Marathon 2018 zijn nog plaatsen beschikbaar. Heb je interesse om met ons mee te gaan maar heb je nog niet geboekt? Wacht niet te lang, vervelend als we moeten melden dat ook deze reis is volgeboekt.

De Two Oceans blijft onze eerste liefde in Zuid-Afrika. Ondanks al onze gave hardloop-ervaringen in het puntje van Afrika blijft de passage over Chapmans Peak ongeevenaard. De steile rotswand, de prachtige uitzichten, we hebben zelfs al eens al hardlopend een walvis gespot…

Meer info? Mail ons op info@hardlopeninzuidafrika.nl.